ERIHYVÄ-hankkeelle erinomainen lähtölaukaus!

ERIHYVÄ-hankkeelle erinomainen lähtölaukaus!
helmikuu 8, 2016 Juuli Seppälä

ERIHYVÄ-hankkeen starttitilaisuus pidettiin Tampereella Hotelli Ilveksessä keskiviikkona 3.2.2016. Tilaisuus houkutteli paikalle suuren määrän aihepiiristä kiinnostuneita osallistujia. Iso kiitos kaikille mukana olleille kiinnostuksestanne ja aktiivisesta osallistumisestanne!

Ohessa päivän esitykset luvatusti.

ERIHYVÄ – erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia 1.1.2016-31.12.2017

Erityisruokavaliotuotteet kaupan näkökulmasta

Free from-tuotteet vientikärkenä

Seuraava hankkeen toimenpide on 30.3.2016 Seinäjoella, tervetuloa!

Kiittäen,

Eeva-Liisa Lehto ja Juuli Seppälä sekä muu Foodwestin tiimi

Juuli Seppälä
Juulilla on vahva kokemus elintarvikealan markkinatutkimuksista yli 10 vuoden ajalta. Hänen ehdottomana tavoitteenaan on että tutkimuksilla tuotettu tieto edistää konkreettisesti asiakkaiden liiketoimintaa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*