ERIHYVÄ-hankkeelle erinomainen lähtölaukaus!

ERIHYVÄ-hankkeelle erinomainen lähtölaukaus!
Juuli Seppälä

ERIHYVÄ-hankkeen starttitilaisuus pidettiin Tampereella Hotelli Ilveksessä keskiviikkona 3.2.2016. Tilaisuus houkutteli paikalle suuren määrän aihepiiristä kiinnostuneita osallistujia. Iso kiitos kaikille mukana olleille kiinnostuksestanne ja aktiivisesta osallistumisestanne!

Ohessa päivän esitykset luvatusti.

ERIHYVÄ – erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia 1.1.2016-31.12.2017

Erityisruokavaliotuotteet kaupan näkökulmasta

Free from-tuotteet vientikärkenä

Seuraava hankkeen toimenpide on 30.3.2016 Seinäjoella, tervetuloa!

Kiittäen,

Eeva-Liisa Lehto ja Juuli Seppälä sekä muu Foodwestin tiimi

Juuli Seppälä
Juulilla on vahva kokemus elintarvikealan markkinatutkimuksista yli 10 vuoden ajalta. Hänen ehdottomana tavoitteenaan on että tutkimuksilla tuotettu tieto edistää konkreettisesti asiakkaiden liiketoimintaa.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.