ERIHYVÄ Gluteeniton leivonta 30.3.2016

ERIHYVÄ Gluteeniton leivonta 30.3.2016
helmikuu 29, 2016 Juuli Seppälä

ERIHYVÄ-Hankkeen toinen tilaisuus ”Gluteeniton leivonta” järjestetään 30.3.2016 klo 10:00-16:00 Seinäjoella, Koulutuskeskus Sedussa.

Päivän aikana kerrotaan gluteenittoman leivonnan perusteista ja tuotekehityksen suunnittelusta sekä eri raaka-aineista ja niiden käyttäytymisestä gluteenittomassa leivonnassa esimerkkiraaka-aineiden avulla. Päivän lopuksi päästään seuraamaan gluteenittomien tuotteiden valmistusta käytännön leivontademojen ja esimerkkituotteiden avulla.

Katso tarkempi ohjelma TÄÄLTÄ

Tapahtuman ilmoittautuminen on sulkeutunut. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja elli.laukkala@foodwest.fi

Lisätietoja antaa tarvittaessa projektipäällikkö Eeva-Liisa Lehto, 040 825 5056 ja tuotekehitysasiantuntija Elli Laukkala,050 5606 484,  etunimi.sukunimi@foodwest.fi

Juuli Seppälä
Juulilla on vahva kokemus elintarvikealan markkinatutkimuksista yli 10 vuoden ajalta. Hänen ehdottomana tavoitteenaan on että tutkimuksilla tuotettu tieto edistää konkreettisesti asiakkaiden liiketoimintaa.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*