Terveiset Leipuripäiviltä

Terveiset Leipuripäiviltä
Juuli Seppälä

Suomen Leipuriliiton 116. vuosikokous ja kesäpäivät järjestettiin Oulussa 12.–14.8. ja olimme paikalla näytteilleasettajana.

Foodwestin osastolla esiteltiin mm. gluteenittomia tuotteita ja uudentyyppisiä arktisista raaka-aineista valmistettuja välipalapatukoita, joiden tuotekehityksen Foodwest on tehnyt tai ollut siinä osallisena. Ajankohtaista monelle leipomolle on elintarviketurvallisuusjärjestelmän rakentaminen, jossa Foodwest voi toimia asiantuntijana ja lisäresurssina

Jaoimme tietoa myös Erihyvä – erityisruokavaliot, tarpeita ja mahdollisuuksia – hankkeesta. Tiedotustyyppinen hanke kestää vuoden 2017 loppuun ja on kaikille avoin. Tilaisuudet ja materiaalit ovat maksuttomia tai omakustanteisia. Hankkeessa on seuraavaksi tulossa 6.10. tuoteturvallisuustilaisuus Tampereella. Lisää tietoa löytyy TÄÄLTÄ.

Foodwestin osastolta sai mukaansa Foodwestin oman tuotannon Early bird -smoothieita. Voimme kehittää asiakkaillemme PL-tuotteiden tapaan vastaavan kaltaisia, maistuvia tuotteita yrityksen toivomilla mauilla ja omalla logolla.

Kiitos Leipuriliitolle hyvin järjestetyistä päivistä hienoine tilaisuuksineen!

Juuli Seppälä
Juulilla on vahva kokemus elintarvikealan markkinatutkimuksista yli 10 vuoden ajalta. Hänen ehdottomana tavoitteenaan on että tutkimuksilla tuotettu tieto edistää konkreettisesti asiakkaiden liiketoimintaa.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.