Rekrytoimme: Markkinatutkimusassistentti

Rekrytoimme: Markkinatutkimusassistentti
Tuire Hautala

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään vanhaa, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on reilu 20 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Haemme Tampereen toimipisteeseemme määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen

MARKKINATUTKIMUSASSISTENTTIA

Toteutamme erilaisia kuluttajatutkimuksia pääasiassa elintarviketeollisuudelle. Käytämme sekä kvalitatiivisia että kvantitatiivisia menetelmiä. Tehtävänäsi on toimia tutkijoidemme oikeana kätenä markkinatutkimusten eri työvaiheissa. Toimenkuvaan kuuluu mm. tiedonkeruun avustavia tehtäviä sekä aineistojen käsittelyä.

Edellytämme hakijalta:

  • Vankkaa työkokemusta Office-ohjelmien käytöstä: Excel, Work ja PowerPoint
  • Vahvaa kirjallista englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan ehduksi

Katsomme eduksesi kokemuksen markkinatutkimusalalta sekä graafisen suunnittelun osaamisen.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-17 välisenä aikana, toisinaan myös iltaisin.

Tule mukaan osaksi iloista ja välitöntä työyhteisöämme!

Lisätietoja työstä ja sen sisällöstä antaa markkinatutkimuspäällikkö Milla Alanärä puh. 050 345 3400/ tiistaina 6.9. klo 10–11, maanantaina 12.9. klo 10–11 tai tiistaina 20.9. klo 10-11 sekä yrityksestämme kehityspäällikkö Kaisa Penttilä puh. 044 783 1420 / 12.9 klo 10-11, 16.9 klo 10-11, 23.9 klo 10-11. Lisätietoa Foodwestista löydät osoitteesta www.foodwest.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 23.9.2016 mennessä osoitteeseen kaisa.penttila@foodwest.fi.

Tuire Hautala
Tuire on viestinnän ammattilainen, oivaltaja ja nerokkaiden tempausten toteuttaja. (Opintovapaalla)

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*