Tekesin innovaatiosetelin hyödyntäminen Foodwestin palveluihin

Tekesin innovaatiosetelin hyödyntäminen Foodwestin palveluihin
Tuire Hautala

Tekesin rahoitustuotteisiin tulee kokeiluluonteisesti 5000 euroa + alv (6200 euroa) arvoinen innovaatioseteli. Seteli on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille. Setelin kohderyhmänä ovat erityisesti pk-yritykset, jotka hyödyntävät ensimmäisen kerran innovaatiopalveluja. Asiakkaat ovat voineet hakea innovaatioseteliä 3.10.2016 alkaen.

– Innovaatioseteli madaltaa yritysten kynnystä tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämiseen, sanoo elinkeinoministeri Olli Rehn.

– Innovaatiosetelillä tehtävä projekti voi laukaista käyntiin isompia kehityshankkeita, joiden avulla yritys pääsee kasvun ja kansainvälistymisen uralle, kertoo Tekesin johtaja Reijo Kangas.

Innovaatioseteliä voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan. Setelin avulla yritys voi hankkia ulkopuolista osaamista ja asiantuntemusta ideaansa tai ongelmaansa liittyen ja tehdä nopeita kokeiluja, demoja ja protoja tai hankkia asiakaspalautetta mm. käyttökokemuksista. Yritys voi myös testata tuote- tai palvelukonseptin kysyntää ja soveltuvuutta tavoiteltuun asiakaskuntaan, sekä kehittää tuotestrategiaansa. Setelillä ei ole toimialapainotusta, mutta rahoituksen de minimis -muodon vuoksi maatalouden alkutuotanto, kalastus ja vesiviljely ovat toimialoja, joita ei voida rahoittaa.

Lisätietoa innovaatiosetelistä sekä sen reunaehdoista voi lukea osoitteesta http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

Foodwest on ilmoittautunut alkukesästä innovaatiosetelin palveluntarjoajaksi. Kaikki palvelumme ovat asiakkaidemme hyödynnettävissä ja autamme mielellämme asiakkaitamme myös innovaatiosetelin hakuprosessissa.

Tuire Hautala
Tuire on viestinnän ammattilainen, oivaltaja ja nerokkaiden tempausten toteuttaja. (Opintovapaalla)

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*