Räyhäkkä keksi uhkuu proteiinia

Räyhäkkä keksi uhkuu proteiinia
Tuire Hautala

Kahvipöydän vahvin työntää pullamössöt pakkaseen – uutuustuote pehmeä proteiinikeksi tarjoaa parempaa omatuntoa välipala- ja kahvinaposteluun. Herkku putkahti maailmaan koekeittiöstämme.

Energiaa ja parempaa oloa välipaloista

Kaveriporukka kaipaili terveellisempiä välipaloja ryhdittämään kiireistä elämää. Urheilu ja pitkät työpäivät vaativat veronsa. Energiaa ja parempaa oloa haettiin välipaloista. Tästä syntyi yritysidea Puls Nutritionille, joka tarjoaa terveellisempiä ja ravinteikkaampia välipaljoa kaikelle kansalle ja vieläpä sopuhintaan.

Puls Nutrition on mielenkiintoinen yritys, joka tähtää nuoresta iästään huolimatta pelottomasti kansainvälisille markkinoille.
– Suomen markkinat ovat täynnä terveystuotteitta, mutta huomasimme, että Baltian maissa ja Venäjällä tilanne on vielä toinen, Puls Nutritionin toimitusjohtaja Tuomas Uusi-Hakala kertoo.

– Haluamme olla tienraivaajia tuotteillamme maissa, joissa ei vielä ole vanhojen brändien painolastia Suomen tavoin.

Keksin kehittäminen laadunvalvonta, reseptiikka ja kaikki siltä väliltä hoitui Foodwestin kanssa

Markkinoille tarvittiin tuotteita, jotka erottuvat. Foodwestin ja Puls Nutritionin tiet kohtasivat sattumalta.
– Joku suositteli meille Foodwestia, en edes muista miten. Joka tapauksessa kyseessä on laatufirma ja olemme kehittäneet yhdessä useammankin tuotteen Uusi-Hakala jatkaa.

– Meillä oli selkeä idea siitä, mitä halusimme tehdä ja sen pohjalta lähdettiin kehittämään proteiinikeksiä. Matkan edetessä löysimme tuotteen valmistajaksi Ylistarolaisen Tasangon Herkun. Keksin kehittäminen laadunvalvonta, reseptiikka ja kaikki siltä väliltä hoitui Foodwestin kanssa.

Pehmeät proteiinikeksit ovat saaneet odotetusti hyvän vastaanoton.
– Myynti on kehittynyt tasaisesti ja keksi löytyy muun muassa prismoista ja cittareista sekä isoimmista päivittäistavarakaupoista.

Yrityksen muita tuotteita ovat erilaiset proteiinipatukat ja -jauheet sekä energiashotit.

Tuire Hautala
Tuire on viestinnän ammattilainen, oivaltaja ja nerokkaiden tempausten toteuttaja. (Opintovapaalla)

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*