Räätälöity juoma käsityönä Seinäjoelta

Räätälöity juoma käsityönä Seinäjoelta
Tiia Laamanen

Sanotaan, että elämys on nykyajan luksusta. Toiselle se tarkoittaa harvinaista kävelyä luonnossa, toiselle kotimaiselta pientuottajalta ostettua ylämaankarjan pihviä. Elämys syntyy siitä, että käsissäsi on jotain erityistä, jotain mikä jää mieleesi.

Jotain erityistä meilläkin on tarjottavana juuri sinulle, jos haluat synnyttää elämyksiä ja luoda tunnetta juotavassa muodossa.

Miltä kuulostaa oman yrityksesi tai tapahtumasi mukaan brändätty ihanan kotimainen, Etelä-Pohjanmaan sydämessä käsin tehty, tunteella ja laadulla pakattu smoothie? Hyvältähän se.

Monesti ajatellaan, että oman juoman tai muun tuotteen valmistaminen ja pullottaminen pienissä erissä on mahdotonta, mutta näin ei kuitenkaan ole. Persoonalliset, mieleen jäävät ja juuri sinulle pakatut tuotteet tarjoavat sitä luksusta, joita tapahtuma- ja kokousvieraasikin arvostavat. Hevifestareiden vip-loossista voisi löytyä tummanpuhuva mustikkainen Karju-smoothie tai firman kehityspäiviltä piristävän keltainen Virtaa-pullo.

Yhdistelemme herkulliset raaka-aineet toimivaksi kokonaisuudeksi

Tuotteen ideoinnissa ja nimessä vain mielikuvitus on rajana. Me teemme sinulle juoman, joka tarjoaa pienen luksushetken. Ja tekeminenhän tarkoittaa sitä, että yhdistelemme herkulliset raaka-aineet toimivaksi kokonaisuudeksi, joka vie kielen mennessään. Tarvittaessa tuotekehittäjämme laittaa mietintämyssyn päähänsä ja suunnittelee juoman, jota kukaan muu maailmassa ei ole vielä tehnyt.

Jos haluat kokonaisen tuoteperheen, voimme pakata juoman kylkiäiseksi naposteltavaa samanlaisella logiikalla. Pienten nestemäisten tai kiinteiden tuotteiden pakkaus pussukoihin ja nyssyköihin luonnistuu myös.

Luodaan yhdessä elämyksiä ja luksusta!

Tiia Laamanen
Tiia on elintarviketeollisuuden kokenut konkari ja hänellä on vahva kokemus elintarvikelainsäädännöstä ja sen soveltamisesta yritysten arkisiin tilanteisiin. Tiia vastaa koetehtaan toiminnasta.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.