Korjaa omasi pois – 5000 euroa tukea yrityksesi innovaatioihin

Korjaa omasi pois – 5000 euroa tukea yrityksesi innovaatioihin
Kaisa Penttilä

Tekes teki vuoden parhaan kädenojennuksen lanseeraamalla pk-yrityksille kohdistetun 5000 euron +alv (6200 euron) arvoisen innovaatiosetelin.

Voit hyödyntää seteliä laajasti moniin meidän palveluihimme. Oletko miettinyt uuden tuotteen tai laatujärjestelmän kehittämistä? Olisiko aika selvittää uuden tuotekonseptin houkuttelevuutta?

Tekes kiteyttää innovaatiotoiminnan seuraavasti: ”ne ovat toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoja ja osaamista”.

Selvitetään yhdessä miten voit parhaiten hyödyntää tarjotun edun kanssamme. Pienet ja keskisuuret yritykset voivat käyttää innovaatioseteliä kaikissa palveluissamme.

Tekesin lisätiedot innovaatiosetelistä

Kaisa Penttilä
on laadunhallinnan ja elintarvikelainsäädännön asiantuntija Foodwestilla. Kaisalla on monipuolinen työkokemus laadunhallinnan, tuotannon ja tuotekehityksen asiantuntijatehtävissä. Kaisa ymmärtää laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien rakenteita ja soveltaa niitä käytännönläheisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*