Nimitysuutinen: Karri Kunnas toimitusjohtajaksi

Nimitysuutinen: Karri Kunnas toimitusjohtajaksi
Kaisa Penttilä

Foodwest Oy:n toimitusjohtajaksi on 01.03.2017 alkaen nimitetty maatalous- ja metsätieteiden maisteri, agronomi Karri Kunnas. Karri Kunnaksella on laaja ja monipuolinen osaaminen ja kokemus maatalous- ja elintarvikealalta. Hän on työskennellyt mm. Elintarviketeollisuusliitto ry:ssä ja maa- ja metsätalousministeriössä vaativissa asiantuntija ja edunvalvontatehtävissä.

Foodwest Oy:n hallituksen puheenjohtajan Merja Leinon mukaan Karri Kunnaksen vahva osaaminen ja kokemus elintarviketoimintaympäristöstä sekä monipuoliset verkostot kansallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa toimimisesta tuovat uusia aineksia ja tukevat laajasti Foodwest Oy:n toiminnan kehittämistä.

”Foodwest Oy:n hallitus piti erityisen tärkeänä Karri Kunnaksen monipuolisia sidosryhmäverkostoja, jotka tukevat Foodwest Oy:n kasvutavoitteita.”

Karri Kunnaksen mukaan Foodwest Oy:n toimitusjohtajan tehtävä on mielenkiintoinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä laajasti elintarvikealan toimintaympäristömahdollisuuksia. ”Toivon, että kokemukseni ja osaamiseni tuo lisäarvoa Foodwest Oy:n asiantuntijaorganisaatioon ja odotan innolla pääseväni myötävaikuttamaan Foodwest Oy:n toiminnan kasvuun ja menestykseen.”

Lisätiedot Foodwest Oy:n hallituksen pj Merja Leino, puh 040 580 1210 ja Karri Kunnas, puh 040 161 5443 sekä yrityksestä www.foodwest.fi.

Kaisa Penttilä
on laadunhallinnan ja elintarvikelainsäädännön asiantuntija Foodwestilla. Kaisalla on monipuolinen työkokemus laadunhallinnan, tuotannon ja tuotekehityksen asiantuntijatehtävissä. Kaisa ymmärtää laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien rakenteita ja soveltaa niitä käytännönläheisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*