Paikka auki elintarvikealan huippuosaajien joukossa!

Paikka auki elintarvikealan huippuosaajien joukossa!
Panula Tanja

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle
KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Kehityspäällikön tulee olla elintarvikealan ammattilainen, jolla on kokemusta ja asiantuntijuutta yhdestä tai useammasta seuraavista pääosaamisalueista:

  • TUOTEKEHITYS
  • ELINTARVIKETURVALLISUUS
  • ELINTARVIKETUOTANTO

Kehityspäällikön tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisista asiakastoimeksiannoista. Saat mahdollisuuden toimia itsenäisesti, mutta sinulla on tukena vahva asiantuntijaorganisaatio. Olet myyntihenkinen, ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Et pelkää uusia haasteita ja olet valmis olemaan osa elintarvikealan tulevaisuutta.
Edellytämme hakijalta:

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta elintarviketeollisuuden asiantuntijatehtävistä
  • AMK- tai yliopistotason koulutus
  • Suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi

Lisätietoa yrityksestä antaa toimitusjohtaja Karri Kunnas puh. 040 16 15 443 / 30.3 klo 12-14, 31.3 klo 10-12. Lisätietoja työstä ja sen sisällöstä antaa kehityspäällikkö Kaisa Penttilä puh. 044 783 1420 / 27.3 klo 12-16.
Kuvaa hakemuksessasi mitkä pääosaamisalueet ovat vahvuuksiasi. Tiiviit hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 5.4.2017 mennessä HAKULOMAKKEEN KAUTTA.
Tule mukaan osaksi iloista ja välitöntä työyhteisöämme!

 

Panula Tanja

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.