Tähtäätkö asiakaslähtöisen elintarviketuotannon vetovastuuseen? Hae meille!

Tähtäätkö asiakaslähtöisen elintarviketuotannon vetovastuuseen? Hae meille!
Panula Tanja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ

Kehitysinsinöörin tehtävässä vastaat tuotannon päivittäisestä toiminnasta ja monipuolisista asiakastoimeksiannoista. Saat mahdollisuuden toimia itsenäisesti tuotantoon liittyvissä kehitysprojekteissa, mutta sinulla on tukenasi vahva asiantuntijaorganisaatio. Olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Et pelkää uusia haasteita ja olet valmis olemaan osa elintarvikealan tulevaisuutta.

Edellytämme hakijalta:

  • 2-5 vuoden kokemusta elintarviketuotannon kehitysprojekteissa, tuotannonsuunnitellussa tai tuotannon työnjohtotehtävissä
  • AMK-insinöörin koulutusta
  • Suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi

Lisätietoja työstä ja sen sisällöstä antaa kehityspäällikkö Kaisa Penttilä puh. 044 783 1420 / 8.12 klo 8-16. Tiiviit hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 13.12 klo 16 mennessä hakulomakkeen kautta.

Tule mukaan osaksi iloista ja välitöntä työyhteisöämme!

Panula Tanja

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.