Avoin työpaikka: Ravitsemusasiantuntija

Avoin työpaikka: Ravitsemusasiantuntija
Panula Tanja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen RAVITSEMUSASIANTUNTIJAA.

Haemme työsuhteeseen ulospäinsuuntautunutta ja vahvoja vuorovaikutustaitoja omaavaa henkilöä. Sinulla on vahvaa osaamista ja useamman vuoden työkokemus ravitsemusasioissa. Sinulla on akateeminen koulutus esim. elintarviketieteiden tohtori/maisteri, ravitsemustieteiden tohtori/maisteri. Suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön ja muut kielet katsotaan eduksi.

Ravitsemusasiantuntijan tehtävässä toimit tuotekehityksen tukena ravitsemusasioissa ja osallistut tuotteiden kehittämiseen. Vastaat ravitsemuskoulutusten järjestämisestä asiakastoimeksiantoihin, omalle henkilökunnalle sekä erilaisiin tapahtumiin. Asiakastoimeksiannoissa vastaat mm:

  • Lainsäädännön tulkinnasta ja neuvonnasta
  • Tuot ravitsemuksellista näkökulmaa sisältöihin ja resepteihin
  • Ravitsemuksellisten tuotekonseptien sisällön ja rajausten määrittelystä
  • Ravitsemusasioihin ja sisältöihin vaikuttamisesta viranomaisten suuntaan joko suoraan tai auttaen vaikuttamaan ajoissa; olet apuna valmisteluissa ja ennakoit tulevia muutoksia
  • Lausuntojen antamisesta ravitsemuksellisissa asioissa (teollisuuden näkökulma)
  • Tuotat sisältöä ravitsemuksellisista asioista blogeihin, some-keskusteluihin, kuluttajapalautteisiin
  • Taustatietojen tuottamisesta esityksiin ja kirjoituksiin.

Me tarjoamme sinulle iloisen ja välittömän työyhteisön, jonka työilmapiiri on huippuluokkaa. Tueksesi saat vahvan asiantuntijaorganisaation. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko Seinäjoen/Tampereen/Helsingin toimipisteellämme. Asiakastoimeksiannot voivat sijaita ympäri Suomea, joten sinulla tulee olla mahdollisuus matkusteluun.

Lisätietoa työstä ja sen sisällöstä antaa toimitusjohtajamme Karri Kunnas puh. 040 161 5443 / ti 20.2. klo 10-12 ja 26.2. klo 10-12. Tiiviit hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 28.2. klo 16 mennessä HAKULOMAKKEEN KAUTTA.

 

Panula Tanja

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.