Laatu- ja pakkausmerkintäkoulutus 19.4.2018 Tampereella

Laatu- ja pakkausmerkintäkoulutus 19.4.2018 Tampereella
Eeva-Liisa Häkli

Foodwest Oy järjestää ajankohtaisen pakkausmerkintä- ja laatujärjestelmäkoulutuksen Tampereella 19.4.2018. Tule kuulemaan, mitä kaikkea pakkausmerkinnöissä tulee huomioida sekä miten uuden alkuperämaa-asetuksen määräyksiä sovelletaan. Toinen osa koulutuksesta käsittelee elintarviketurvallisuusjärjestelmän ISO FSSC 22 000 sisältöä ja sen toteuttamista käytännössä.

Kouluttajina toimivat kokeneet ammattilaiset, pakkausmerkintäasiantuntija Mari Riuttala sekä kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli Foodwestiltä. Koulutuspaikka on Tampereen yliopiston Attila-rakennus, joka on kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Katso tilaisuuden ohjelma ja ilmoittaudu 13.4. mennessä

Ohjelma: Foodwest, Laatu- ja pakkausmerkintäkoulutus 19.4.2018 Tampereella

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisätiedot:

Mari Riuttala, mari.riuttala@foodwest.fi, puh 045 6754389 / Eeva-Liisa Häkli, eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056.

 

Eeva-Liisa Häkli
on Foodwestin kehityspäällikkö ja pitkän linjan elintarvikealan ammattilainen. Eeva-Liisa koordinoi sujuvasti niin tuotekehitykseen kuin laadunhallintaan ja kokonaisvaltaiseen kehittämiseen liittyviä projekteja.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.