Rekrytoimme: kenttätutkimushaastattelijoita

Rekrytoimme: kenttätutkimushaastattelijoita
Vesta Mäki

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään vanhaa, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on reilu 25 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Haemme liiketoimintamme kasvua tukemaan

KENTTÄTUTKIMUSHAASTATTELIJOITA

Helsinkiin ja Tampereelle.

Etsimme aktiivisia, joustavia ja sosiaalisia henkilöitä kuluttajatutkimuksen pariin osaavan ja innostavan kenttätiimimme jatkoksi. Kenttätiimi kerää aineistoa elintarvikkeita koskeviin tutkimuksiin.

Työn sisältö muodostuu kuluttajien rekrytoinnista tutkimuksiin ja sitä tarjotaan projektikohtaisesti. Työvuoroja on tarjolla yleensä viikoittain sopimuksen mukaan, ja työ tapahtuu normaalisti välillä maanantai-perjantai 5 tunnin aamu- ja iltavuorossa PK-seudun isoissa marketeissa.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen joustaviin työaikoihin ja lisäansioihin.

Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyys ovat hyödyksi työssä, sillä palkkaus perustuu provisioon ja aktiivinen ote vaikuttaa ansiotuloihin merkittävästi.

Koulutamme tehtävään. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse jos tunnet omaavasi edellä mainitut kuvaukset.

Hyvä suomenkielen taito on edellytys työtehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 12–13 Tutkimuskoordinaattori Anni Tiainen, puh: 040 095 6040.

Jos olet kiinnostunut kuluttajaymmärryksen tutkimushaastattelijan tehtävistä, voit jättää meille avoimen hakemuksen TÄÄLTÄ.

 

Vesta Mäki

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*