Avoin työpaikka: Elintarviketutkimushaastattelija

Avoin työpaikka: Elintarviketutkimushaastattelija
Panula Tanja

Foodwest on elintarvikealan kehitysyhtiö ja kasvun mahdollistaja. Annamme vauhtia elintarvikealan toimijoille, jotka haluavat kasvaa alan edelläkävijöiksi. Luomme uutta bisnestä raaka-aineesta tuotteeksi ja ideasta markkinoille. Tutkimustiimimme tekee kuluttajatutkimusta elintarvike- ja päivittäistavarasektorilla ja asiakkainamme on toimijoita start-upeista maailman suurimpiin yrityksiin. 

Toimintamme laajentuessa haemme tutkimustiimimme vahvistukseksi Helsinkiin ja Tampereelle 

ELINTARVIKETUTKIMUSHAASTATTELIJOITA 

Me Foodwestillä tutkimme sitä, mitä ihmiset haluavat syödä nyt ja tulevaisuudessa. Työsi on haastatella uusia testituotteita arvioivia kuluttajia. Työ tapahtuu Foodwestin omissa tutkimustiloissa tai alueen marketeissa ja ostoskeskuksissa, toteutuspaikka määritellään projektikohtaisesti.  

Työ on osa-aikaista ja tarjolla on joustavasti sekä aamu- että iltavuoroja. Palkkaus perustuu tutkimuksiin rekrytoimiesi kuluttajien määrään ja osittaiseen tuntipalkkaan. Haastattelijan työ soveltuu hyvin opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi, sillä yhden vuoron pituus on noin 4-5 h ja työaika sovitaan kanssasi viikoittain tutkimusprojektien mukaan. 

Haastattelijalta odotamme: 

  • Uteliaisuutta elintarvike- ja tutkimusalaa kohtaan 
  • Rohkeutta kohdata ihmisiä ja hyviä vuorovaikutustaitoja  
  • Joustavuutta työskennellä arkisin klo 10-20 välillä 
  • Tarkkuutta ja sitoutumista laadukkaaseen tutkimustyöhön 

Emme vaadi aiempaa työkokemusta, vaan koulutamme sinut tehtävään. Sujuva suomen kielen taito on välttämätön. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  

Laita tiivis hakemus ja CV oheisen linkin kautta ja kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä tiimiimme. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 12-15 Pasi Ravattinen: 044 730 4155 (Helsinki) ja Heini Tavaststjerna: 040 554 3573 (Tampere)

Jos olet kiinnostunut kuluttajaymmärryksen tutkimushaastattelijan tehtävistä, voit jättää meille avoimen hakemuksen TÄÄLTÄ.

Panula Tanja

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*