PAKKAUS, BRÄNDÄYS JA LOGISTIIKKA 2.12. – SUPERHYVÄ-HANKKEEN MAKSUTON ILTAPÄIVÄWEBINAARI

PAKKAUS, BRÄNDÄYS JA LOGISTIIKKA 2.12. – SUPERHYVÄ-HANKKEEN MAKSUTON ILTAPÄIVÄWEBINAARI
Sari Kuru

Pakkaus, brändäys ja logistiikka ovat aiheita, jotka tuottavat usein päänvaivaa erityisesti pienille yrityksille. Tähän tilaisuuteen olemme koonneet näistä aiheista esityksiä, jotka auttavat sinua eteenpäin käytännön esimerkkien avulla.  Tilaisuudessa julkistetaan lisäksi juuri valmistunut logistiikkaselvitys.

Päivän aikana esiintyvät Mika Santanen, Inpack Oy, aiheenaan pakkausten suunnittelu, Matti Toivanen, Virtasalmen Viljatuote Oy, aiheenaan gluteenittomat myllytuotteet uudistuvalla konseptilla sekä Saara Harju, Trust Luova arvotoimisto aiheenaan brändäys. Lisäksi pakkaustoimittajilla on tietoiskuja ajankohtaisista pakkausasioista ja -materiaaleista. Esityksen ovat lupautuneet pitämään mm. Amerplast Oy, Metsä Board Oyj ja  Multipak Finland Oy. Lisäksi kerrotaan sopimusvalmistusmahdollisuuksista Foodwestillä. Päivän lopuksi julkaistaan juuri valmistunut logistiikkaselvitys.

Ilmoittaudu nyt tähän mielenkiintoiseen iltapäiväwebinaariin! Toteutus tapahtuu myöhemmin ilmoitettavalla etäyhteydellä.

Katso alustava ohjelma tästä

Ilmoittaudu tästä linkistä

Lisätietoja sekä tiedustelut:

eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056 tai sari.kuru@foodwest.fi, puh 040 0471225

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.