Avoin työpaikka: Tuotekehittäjä

Avoin työpaikka: Tuotekehittäjä
Stephen McMenamin

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarvikekehityksen ytimessä jo 25 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään nykyistä liiketoimintaa kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on nyt reilu 40 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen TUOTEKEHITTÄJÄÄ.

Tuotamme asiakkaillemme tuotekehityspalveluita raaka-aineesta tuotteeksi. Asiantuntijamme tuntevat raaka-aineet, valmistusprosessit ja ruokatrendit. Asiakkainamme on toimijoita pienistä yrityksistä maan suurimpiin toimijoihin ja olemme olleet mm. S-ryhmän partnerina Suomalainen Menestysresepti -kilpailussa. Tehtävänäsi on tuotekehittäjänä tuotekehitysprojektien timanttinen toteuttaminen. Et pelkää uusia haasteita ja olet valmis olemaan osa elintarvikealan tulevaisuutta.

Edellytämme hakijalta:

  • Käytännön osaamista elintarvikkeiden tuotekehityksen eri vaiheista
  • Kykyä toteuttaa ja hallita menestyksekkäästi samanaikaisesti moninaisia projekteja
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Positiivista asennetta ja aktiivista työotetta, tiimitaitoja ja joustavuutta

Mitä tarjoamme?

  • Mahdollisuuden päästä osaksi kehittämään uusia elintarvikeinnovaatioita ja luomaan menestystuotteita kauppojen hyllyille
  • Uudet ja modernit toimintaolosuhteet sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
  • Tueksesi osaavan huippuasiantuntijoiden joukon, jossa on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri.

Toimipaikkasi on Seinäjoki, jossa tuotekehitys- ja tuotantotilamme sijaitsevat.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.1.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös CV. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Innovaatiojohtaja Harri Latva-Mäenpää, puh. 050-3561515 perjantaina 8.1.2021 klo 14.00 – 15.00 tai tiistaina 12.1.2021 klo 13.00 – 15.00

Foodwest – tekee timanttia

Visio: Luotettava ja tunnettu kumppani, joka laadukkailla ja kokonaisvaltaisilla asiantuntijapalveluillaan tuo lisäarvoa yhteiseen tekemiseen. Kumppani, jonka kanssa halutaan tehdä yhteistyötä ja jonne halutaan tulla tekemään timanttia hyvässä työyhteisössä. 

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.