Avoin työpaikka: Tuotekehityspäällikkö

Avoin työpaikka: Tuotekehityspäällikkö
Stephen McMenamin

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarvikekehityksen ytimessä jo 25 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään nykyistä liiketoimintaa kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on nyt reilu 40 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ.

Tuotamme asiakkaillemme tuotekehityspalveluita raaka-aineesta tuotteeksi. Asiantuntijamme tuntevat raaka-aineet, valmistusprosessit ja ruokatrendit. Asiakkainamme on toimijoita pienistä yrityksistä maan suurimpiin ja olemme olleet mm. S-ryhmän partnerina Suomalainen Menestysresepti -kilpailussa. Tehtävänäsi on tuotekehitysprojektien timanttinen toteuttaminen itsenäisesti projektin suunnittelusta käytännön tekemisen kautta tulosten raportointiin. Et pelkää uusia haasteita ja olet valmis olemaan osa elintarvikealan tulevaisuutta.

Edellytämme hakijalta:

  • Vankkaa käytännön kokemusta elintarvikkeiden tuotekehitysprosessien eri vaiheista
  • Kokemusta kaupallisten tuotekehitysprojektien toteuttamisesta asiakasvastuullisessa roolissa
  • Kykyä organisoida, toteuttaa ja hallita menestyksekkäästi samanaikaisesti moninaisia projekteja
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK- tai yliopistotason koulutus)
  • Vahvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi
  • Katsomme eduksesi laaja-alaisen osaamisen elintarviketeollisuudesta ja sen erilaisista tuotantoprosesseista

Mitä tarjoamme?

  • Mahdollisuuden päästä osaksi kehittämään uusia elintarvikeinnovaatioita ja luomaan menestystuotteita kauppojen hyllyille
  • Uudet ja modernit toimintaolosuhteet sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
  • Tueksesi osaavan huippuasiantuntijoiden joukon, jossa on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri.

Toimipaikkasi on mieluiten Seinäjoki, jossa tuotekehitys- ja tuotantotilamme sijaitsevat, mutta myös Tampere tai Helsinki voivat tulla osittain kyseeseen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.1.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös CV. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Innovaatiojohtaja Harri Latva-Mäenpää, puh. 050-3561515 perjantaina 8.1.2021 klo 14.00 – 15.00 tai tiistaina 12.1.2021 klo 13.00 – 15.00

Foodwest – tekee timanttia

Visio: Luotettava ja tunnettu kumppani, joka laadukkailla ja kokonaisvaltaisilla asiantuntijapalveluillaan tuo lisäarvoa yhteiseen tekemiseen. Kumppani, jonka kanssa halutaan tehdä yhteistyötä ja jonne halutaan tulla tekemään timanttia hyvässä työyhteisössä. 

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.