Avoin työpaikka: Markkinatutkija

Avoin työpaikka: Markkinatutkija
Stephen McMenamin

Foodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, -kehityksen ja -turvallisuuden ytimessä jo 25 vuotta auttaen asiakkaitamme luomaan uutta ja päivittämään nykyistä, kuluttajalähtöisesti. Palveluksessamme on reilu 40 elintarvikekehittämisen asiantuntijaa. Päätoimipaikkamme on Seinäjoki ja meillä on toimipisteet myös Tampereella ja Helsingissä.

Haemme Tampereen toimistollemme MARKKINATUTKIJAA.

Tuotamme asiakkaillemme kuluttajaymmärrystä liiketoiminnan kehittämiseksi ja tehtävänäsi tulee olemaan tutkimusprojektien toteuttaminen. Asiakkainamme on toimijoita pienistä yrityksistä maan suurimpiin ja olemme mm. S-ryhmän partnerina Suomalainen Menestysresepti -kilpailussa. Tukenasi on osaava huippuasiantuntijoiden joukko, jossa on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri.

Edellytämme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. KTM, ETM tai tradenomi)
  • Kokemusta kaupallisten markkinatutkimusten toteuttamisesta
  • Analyyttistä ja huolellista työskentelyotetta
  • Vahvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi
  • Katsomme eduksesi osaamisen aineistojen tilastollisesta käsittelystä ja/ tai kvalitatiivisten tutkimusten toteutuksesta
  • Eduksi katsotaan myös kokemus asiakasprojektien vetämisestä itsenäisesti

Mitä tarjoamme?

  • Mahdollisuuden päästä osaksi elintarvikeinnovaatioita ja tuottamaan näkemystä tulevaisuuden elintarvikkeista sekä kuluttajakäyttäytymisestä
  • Laajan kirjon tutkimusmenetelmiä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
  • Innostuneen ja välittömän työyhteisön

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus. Toimipaikkasi on Tampereella.

Kuvaa tiiviisti hakemuksessasi, millaista kokemusta sinulla on nimenomaan kaupallisten tutkimusten toteutuksesta. Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.2.2021. Liitä mukaan myös CV. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa:

tutkimusjohtaja Suvi Luoma, puh. 044-374 1700 torstaina 4.2. klo 13.30 – 15.00 sekä keskiviikkona 10.2. klo 9.00 – 11.00.

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.