Martti Hallasuo

Martti Hallasuo

Projektipäällikkö, luokitusvalvonta ja lihateknologia

Martti on koulutukseltaan lihateollisuusteknikko. Lihateollisuusteknikkokoulutuksen ohessa Martti suoritti luokituksen yleisvaltakirjan Kuopiossa vuonna 1993. Päätoimisena luokittajana hän on toiminut Atria Oyj:n Nurmon ja Kauhajoen tuotantolaitoksissa noin kymmenen vuoden ajan. Hän on myöhemmin suorittanut myös tradenomitutkinnon sekä ylemmän AMK-tutkinnon liiketaloudessa ja yrittäjäkokemusta hänellä on 13 vuoden ajalta.  Vuoden 2016 alussa Martti siirtyi Foodwest Oy:n palvelukseen kolmanneksi luokitusvalvojaksi Markun ja Heikin rinnalle.

Lue lisää Martista timantintekijänä >

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.