-
Liha-ala jakautuu isoihin ja pieniin
inProjektipäällikkö Martti Hallasuolle kertyy runsaasti kilometrejä auton mittariin, sillä teurastamot Suomessa sijaitsevat laajalla alueella kautta maan. Hän tuli Foodwestille kolmanneksi…
0 -
Ruholuokitus tuo luottamusta
inProjektipäällikkö Heikki Koivumäen työ Foodwestissä keskittyy Suomen lihateollisuuden uskottavuuteen. Hän tekee tarkastuksia ja kouluttaa teurastamoilla EUROP-luokitusta. – Pääsen seuraamaan alan…
-
Suomalainen liha on laadukasta
inFoodwestin luokitusvalvonnan ja lihateknologian projektipäällikkö Markku Niemistö tuntee Suomen teurastamot ja niiden luokituslainsäädännön. Hän vastaa tiiminsä kanssa teurasruholuokituksen käytännön valvonnasta Suomessa. –…
-
IFFA messujen trendeinä tuottavuus, laatu ja turvallisuus
inLihateollisuuden merkittävin messutapahtuma Euroopassa, IFFA, järjestettiin toukokuun alkupuolella Frankfurtissa Saksassa. Näytteilleasettajia oli noin 1.000 ja messuvieraita yli 60.000, joista suurin…
-
Ruholuokituksella määritetään ruhon todellinen käyttöarvo
inKuluttajalle lihan alkuperä ja eettinen laatu ovat entistä tärkeämpiä laatukriteerejä. Eri näkökulmista johtuen jotkut laatutekijät mielletään muita tärkeämmäksi, vaikka lähes…