Posts tagged with ‘ruholuokitus’

  • Liha-ala jakautuu isoihin ja pieniin

    Projektipäällikkö Martti Hallasuolle kertyy runsaasti kilometrejä auton mittariin, sillä teurastamot Suomessa sijaitsevat laajalla alueella kautta maan. Hän tuli Foodwestille kolmanneksi…

  • Ruholuokitus tuo luottamusta

    Projektipäällikkö Heikki Koivumäen työ Foodwestissä keskittyy Suomen lihateollisuuden uskottavuuteen. Hän tekee tarkastuksia ja kouluttaa teurastamoilla EUROP-luokitusta. – Pääsen seuraamaan alan…

  • Suomalainen liha on laadukasta

    Foodwestin luokitusvalvonnan ja lihateknologian projektipäällikkö Markku Niemistö tuntee Suomen teurastamot ja niiden luokituslainsäädännön. Hän vastaa tiiminsä kanssa teurasruholuokituksen käytännön valvonnasta Suomessa. –…

  • IFFA messujen trendeinä tuottavuus, laatu ja turvallisuus

    Lihateollisuuden merkittävin messutapahtuma Euroopassa, IFFA, järjestettiin toukokuun alkupuolella Frankfurtissa Saksassa. Näytteilleasettajia oli noin 1.000 ja messuvieraita yli 60.000, joista suurin…

  • Ruholuokituksella määritetään ruhon todellinen käyttöarvo

    Kuluttajalle lihan alkuperä ja eettinen laatu ovat entistä tärkeämpiä laatukriteerejä. Eri näkökulmista johtuen jotkut laatutekijät mielletään muita tärkeämmäksi, vaikka lähes…

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.