Posts tagged with ‘ruholuokitus’

  • Liha-ala jakautuu isoihin ja pieniin

    Projektipäällikkö Martti Hallasuolle kertyy runsaasti kilometrejä auton mittariin, sillä teurastamot Suomessa sijaitsevat laajalla alueella kautta maan. Hän tuli Foodwestille kolmanneksi…

  • Ruholuokitus tuo luottamusta

    Projektipäällikkö Heikki Koivumäen työ Foodwestissä keskittyy Suomen lihateollisuuden uskottavuuteen. Hän tekee tarkastuksia ja kouluttaa teurastamoilla EUROP-luokitusta. – Pääsen seuraamaan alan…

  • Suomalainen liha on laadukasta

    Foodwestin luokitusvalvonnan ja lihateknologian projektipäällikkö Markku Niemistö tuntee Suomen teurastamot ja niiden luokituslainsäädännön. Hän vastaa tiiminsä kanssa teurasruholuokituksen käytännön valvonnasta Suomessa. –…

  • IFFA messujen trendeinä tuottavuus, laatu ja turvallisuus

    Lihateollisuuden merkittävin messutapahtuma Euroopassa, IFFA, järjestettiin toukokuun alkupuolella Frankfurtissa Saksassa. Näytteilleasettajia oli noin 1.000 ja messuvieraita yli 60.000, joista suurin…

  • Ruholuokituksella määritetään ruhon todellinen käyttöarvo

    Kuluttajalle lihan alkuperä ja eettinen laatu ovat entistä tärkeämpiä laatukriteerejä. Eri näkökulmista johtuen jotkut laatutekijät mielletään muita tärkeämmäksi, vaikka lähes…