-
REKRY: Haluatko mukaan elintarvikealan kärkijoukkueeseen?
inFoodwestin uusi tehdas valmistuu pian Seinäjoelle. Haluaisitko sinä tulla töihin elintarvikealan kärkijoukkueeseen, jossa tehdään jatkuvasti pieniä ihmeitä? Uuden tehtaan valmistuttua…
0 -
Hygienia ennen kaikkea
inProsessityöntekijä Laura Kuikka varmistaa jo viiden vuoden rutiinilla, että Foodwestin tehdas ja laitteet ovat turvalliset ja hygieeniset. – Pesemme aina…
-
Joustava lähtö uusille tuotteille
inTuotantovastaava Olli Heikkilä pitää huolen, että Foodwestin tehtaalla kaikki toimii. Mehu- ja rasvalinjojen, pussitus- ja etikettikoneiden sekä muiden laitteiden tulee…
-
Tähtäätkö asiakaslähtöisen elintarviketuotannon vetovastuuseen? Hae meille!
inHaemme vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ Kehitysinsinöörin tehtävässä vastaat tuotannon päivittäisestä toiminnasta ja monipuolisista asiakastoimeksiannoista. Saat mahdollisuuden toimia itsenäisesti tuotantoon…
-
Härkiksen matka ideasta tuotteeksi
inStartup-yritys Verso Food Oy:n toimeksiannosta innovatiivisessa yhteistyössä Foodwestilla kehitetty Härkis on härkäpavuista valmistettu tuote, jonka Verso Food tuo kauppoihin syyskuussa.…
-
Koevalmistus nopeuttaa markkinoille menoa
Valmistus oninTuotekehityksen tärkeä vaihe on kokeilla uuden elintarvikkeen valmistusta teollisuusmittakaavassa ennen kuin se lasketaan markkinoille. Pienimuotoisissa koeajoissa voidaan testata reseptin tai…