-
REKRY: Haluatko mukaan elintarvikealan kärkijoukkueeseen?
Foodwestin uusi tehdas valmistuu pian Seinäjoelle. Haluaisitko sinä tulla töihin elintarvikealan kärkijoukkueeseen, jossa tehdään jatkuvasti pieniä ihmeitä? Uuden tehtaan valmistuttua…
0 -
Suomalainen lonkero kehittyi yli valtameren
Foodwestin tuotekehityspäällikkö Virve Anttila kehitti reseptin, jolla suomalainen lonkero aloitti Amerikan valloituksen. The Long Drink Companyn perustajaosakkaat Ere Partanen ja…
-
Joustava lähtö uusille tuotteille
Tuotantovastaava Olli Heikkilä pitää huolen, että Foodwestin tehtaalla kaikki toimii. Mehu- ja rasvalinjojen, pussitus- ja etikettikoneiden sekä muiden laitteiden tulee…
-
Tähtäätkö asiakaslähtöisen elintarviketuotannon vetovastuuseen? Hae meille!
Haemme vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ Kehitysinsinöörin tehtävässä vastaat tuotannon päivittäisestä toiminnasta ja monipuolisista asiakastoimeksiannoista. Saat mahdollisuuden toimia itsenäisesti tuotantoon…
-
Räätälöity juoma käsityönä Seinäjoelta
Sanotaan, että elämys on nykyajan luksusta. Toiselle se tarkoittaa harvinaista kävelyä luonnossa, toiselle kotimaiselta pientuottajalta ostettua ylämaankarjan pihviä. Elämys syntyy…
-
Koevalmistus nopeuttaa markkinoille menoa
Tuotekehityksen tärkeä vaihe on kokeilla uuden elintarvikkeen valmistusta teollisuusmittakaavassa ennen kuin se lasketaan markkinoille. Pienimuotoisissa koeajoissa voidaan testata reseptin tai…