-
Asiantuntijuus kaikkien käyttöön
Foodwestissa viime keväänä kehityspäällikkönä aloittanut Sirkku Aarinen nauttii, kun voi hyödyntää vahvaa osaamistaan useissa elintarvikealan yrityksissä. Tuotekehitys- ja laatupäällikköinä isoissa…
0 -
Syyskuu avaa maulle mahdollisuudet
Onko sinulla elintarvike, josta voisi kasvaa ensi vuonna Suomen kuuluisin? Tai idea, jota kehittämällä syntyisi jotain uudenlaista makumaailmaan? Tämä kilpailu…
-
CASE: Agrifutura Oy/NAMS – tomaattismoothien tuotekehitys
Agrifutura Oy:n tavoitteena on kasvattaa maultaan ja laadultaan parhaita mahdollisia tomaatteja, joista kaikki voivat nauttia myös talvikuukausina. Tomaatteja myydään NAMS-brändin…
-
Juustoportti luottaa tutkittuun makuun
Foodwest on auttanut Juustoporttia kehitystyössä tuottamalla tutkittua tietoa tuotekehityksen avuksi. Viimeisin Juustoportin kehittämä tuoteperhe on Hyvin-sarja, jolle voi ennustaa menestystä…
-
Kiihdytyskaista pienille ruokavalmistajille aukeaa
Pienillä elintarvikevalmistajilla on usein yhteinen huoli. Idea olisi täyttä timanttia ja intoa löytyy, mutta rahaa ja osaamista tuotekehitykseen ja brändäämiseen…
-
Kuluttajat yhä tiiviimmin mukana tuotteiden kehityksessä
Tavoittaako tuote kuluttajat? Vastaako se heidän odotuksiaan? Näihin kysymyksiin kiteytyvät usein markkinatutkimuksen tavoitteet, joita Emmi Penttilä lähtee työssään purkamaan. Markkinointia…
-
Suomalainen lonkero kehittyi yli valtameren
Foodwestin tuotekehityspäällikkö Virve Anttila kehitti reseptin, jolla suomalainen lonkero aloitti Amerikan valloituksen. The Long Drink Companyn perustajaosakkaat Ere Partanen ja…
-
Työpöydällä vegemakkaraa
Anne Mäkinen tuntee reseptiikan ja tuotekehityksen salat kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Hänellä on osaamista niin valmisruuista, leivonnaisista kuin vegetuotteista. – Kasvis-vege-buumissa…
-
Avoin työpaikka: Ravitsemusasiantuntija
Haemme vakituiseen työsuhteeseen RAVITSEMUSASIANTUNTIJAA. Haemme työsuhteeseen ulospäinsuuntautunutta ja vahvoja vuorovaikutustaitoja omaavaa henkilöä. Sinulla on vahvaa osaamista ja useamman vuoden työkokemus…
-
Uudet makuparit koukuttavat
Restonomiksi joulukuun alussa 2017 valmistunut ja samalla tuotekehittäjäksi nimitetty Vesta Mäki on Foodwestin tuotekehitystiimin kokeilija. Hän testailee intohimolla uusia makuyhdistelmiä…