Posts tagged with ‘tuotekehitys’

  • Asiantuntijuus kaikkien käyttöön

    Foodwestissa viime keväänä kehityspäällikkönä aloittanut Sirkku Aarinen nauttii, kun voi hyödyntää vahvaa osaamistaan useissa elintarvikealan yrityksissä. Tuotekehitys- ja laatupäällikköinä isoissa…

  • Syyskuu avaa maulle mahdollisuudet

    Onko sinulla elintarvike, josta voisi kasvaa ensi vuonna Suomen kuuluisin? Tai idea, jota kehittämällä syntyisi jotain uudenlaista makumaailmaan? Tämä kilpailu…

  • CASE: Agrifutura Oy/NAMS – tomaattismoothien tuotekehitys

    Agrifutura Oy:n tavoitteena on kasvattaa maultaan ja laadultaan parhaita mahdollisia tomaatteja, joista kaikki voivat nauttia myös talvikuukausina. Tomaatteja myydään NAMS-brändin…

  • Juustoportti luottaa tutkittuun makuun

    Foodwest on auttanut Juustoporttia kehitystyössä tuottamalla tutkittua tietoa tuotekehityksen avuksi. Viimeisin Juustoportin kehittämä tuoteperhe on Hyvin-sarja, jolle voi ennustaa menestystä…

  • Kiihdytyskaista pienille ruokavalmistajille aukeaa

    Pienillä elintarvikevalmistajilla on usein yhteinen huoli. Idea olisi täyttä timanttia ja intoa löytyy, mutta rahaa ja osaamista tuotekehitykseen ja brändäämiseen…

  • Kuluttajat yhä tiiviimmin mukana tuotteiden kehityksessä

    Tavoittaako tuote kuluttajat? Vastaako se heidän odotuksiaan? Näihin kysymyksiin kiteytyvät usein markkinatutkimuksen tavoitteet, joita Emmi Penttilä lähtee työssään purkamaan. Markkinointia…

  • Suomalainen lonkero kehittyi yli valtameren

    Foodwestin tuotekehityspäällikkö Virve Anttila kehitti reseptin, jolla suomalainen lonkero aloitti Amerikan valloituksen. The Long Drink Companyn perustajaosakkaat Ere Partanen ja…

  • Työpöydällä vegemakkaraa

    Anne Mäkinen tuntee reseptiikan ja tuotekehityksen salat kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Hänellä on osaamista niin valmisruuista, leivonnaisista kuin vegetuotteista. – Kasvis-vege-buumissa…

  • Avoin työpaikka: Ravitsemusasiantuntija

    Haemme vakituiseen työsuhteeseen RAVITSEMUSASIANTUNTIJAA. Haemme työsuhteeseen ulospäinsuuntautunutta ja vahvoja vuorovaikutustaitoja omaavaa henkilöä. Sinulla on vahvaa osaamista ja useamman vuoden työkokemus…

  • Uudet makuparit koukuttavat

    Restonomiksi joulukuun alussa 2017 valmistunut ja samalla tuotekehittäjäksi nimitetty Vesta Mäki on Foodwestin tuotekehitystiimin kokeilija. Hän testailee intohimolla uusia makuyhdistelmiä…