-
Syyskuu avaa maulle mahdollisuudet
inOnko sinulla elintarvike, josta voisi kasvaa ensi vuonna Suomen kuuluisin? Tai idea, jota kehittämällä syntyisi jotain uudenlaista makumaailmaan? Tämä kilpailu…
0 -
Kiihdytyskaista pienille ruokavalmistajille aukeaa
inPienillä elintarvikevalmistajilla on usein yhteinen huoli. Idea olisi täyttä timanttia ja intoa löytyy, mutta rahaa ja osaamista tuotekehitykseen ja brändäämiseen…
-
Lautaselle ihan uutta messuilta
inJäätelöä rullalla? Kananmunatonta kananmunaa? Täysipainoista vegeruokaa? Foodwestin kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli kertoo kuulumiset Lautasella-messuilta, jotka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 27.–28. huhtikuuta. Uuden…
-
Härkiksen matka ideasta tuotteeksi
inStartup-yritys Verso Food Oy:n toimeksiannosta innovatiivisessa yhteistyössä Foodwestilla kehitetty Härkis on härkäpavuista valmistettu tuote, jonka Verso Food tuo kauppoihin syyskuussa.…
-
Houkutteleva koukuttaja – Lumina Siemennäkkäri-leivontaseos
Tuotekehitys oninLinseed Oy:n Lumina-tuoteperhe kasvoi uudella tulokkaalla. Foodwest Oy tarjosi tuotekehitys- ja pakkausmerkintä osaamistaan Siemennäkkäri-leivontaseoksen ponnistaessa markkinoille. Toimme oman näkökulman ja…