RAVINTEITA BISNEKSEEN

UUTISHUONE

  • Juurevaa punaista leivän päälle

    Miten saada suomalaiset syömään enemmän hyviä rasvoja? Alavuden Öljynpuristamon vastaus on uusi Juureva-levite. Alavuden Öljypuristamon johtajan Hanna Yli-Kuhan hymy on herkässä, kun…

    Lue lisää
  • Härtelö piristää jäätelömaailmaa

    ”Sulattaa sydämen, ei jäätiköitä”. Voisiko parempaa mainoslausetta olla jäätelöllä? Seitsemän elintarviketieteiden opiskelijan kehittämä härkäpapujäätelö pyrkii Suomalainen menestysresepti -televisiosarjan avulla suomalaisten…

    Lue lisää
  • Tuotannon haasteet inspiroivat kehittymään

    Foodwestin tehtaalla prosessityöntekijänä työskentelevällä Katariina Kalliokoskella on palo kehittyä ja kehittää. Hän tuli Foodwestiin restonomiopintojensa erikoistumisharjoitteluun lokakuussa 2018 ja jäi…

    Lue lisää
  • Missio Särkifood ui paikan televisiosarjassa

    ”Jotkut pitävät missiota mahdottomana. Me pidämme sitä välttämättömyytenä. Maailman proteiinitarve kasvaa jatkuvasti väestönkasvun myötä. Lihan kulutuksen vastaavaa kasvua planeettamme ei…

    Lue lisää
  • Ruokahittien aineksia

    S-ryhmä ja Foodwest etsivät keväällä Suomalainen menestysresepti -kilpailussa elintarvikkeita, joilla on mahdollisuus nousta Suomen kuuluisimmaksi uudeksi ruokatuotteeksi. Kevään karsinta- ja…

    Lue lisää