RAVINTEITA BISNEKSEEN

UUTISHUONE

  • Tattari maistuu välipalaherkuissa

    Gluteenittomasta tattarista syntyy vaikka mitä. Suomalainen menestysresepti -kisassa selviää, miten käy hunajanmakuisille tattarimuroille ja suolaisille tattarisnackseille. Knehtilän Luomutuotteen väellä on…

    Read more
  • Bakteereilla terveellisempiä välipaloja

    Kukapa meistä ei haluaisi helposti nautittavaa ja terveellistä välipalaa? Sellainen on Mo’Zumo-smoothie, joka tavoittelee Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittoa. Itä-Suomen yliopiston…

    Read more
  • Boltsimies tarjoaa lihatonta pyörykkää

    Suomalainen menestysresepti -kilpailun yksi persoonallisimmista finalisteista tulee Tampereelta. Leivon Leipomon Anssi Räntilä aikoo koko kansan Boltsimieheksi. Leivon Leipomon tuotantopäällikkö Anssi Räntilä kehitti vahingossa…

    Read more
  • Sujuvan prosessin metsästäjä

    Foodwestin tehtaalla jokainen päivä kysyy kekseliäisyttä ja ongelmanratkaisukykyä: mahdollisimman sujuvan valmistusprosessin etsimistä ja löytämistä uusille tuotteille. – Valmistettavat tuotteet ovat…

    Read more
  • Juurevaa punaista leivän päälle

    Miten saada suomalaiset syömään enemmän hyviä rasvoja? Alavuden Öljynpuristamon vastaus on uusi Juureva-levite. Alavuden Öljypuristamon johtajan Hanna Yli-Kuhan hymy on herkässä, kun…

    Read more