Foodwest tukena Kiteen matkailu- ja elintarvikeliiketoiminnan brändäämisessä
Read morePaikallisuus, tarinallisuus ja puhdas ruoka kiinnostavat ihmisiä niin meillä kuin muuallakin, ja Foodwestillä on tärkeä rooli näiden arvojen muotoutumisessa valmiiksi…
Soittorobottien yleistyminen hämmentää kuluttajia
Read moreSuomen Markkinatutkimusliitto (Smtl ry) on viime kuukausina törmännyt ilmiöön, jossa kuluttajan on vaikea ymmärtää, lähestyykö häntä oikea ihminen vai soittorobotti.…
Foodwest järjestää Allergeenien hallinta -koulutuksen
Read moreVerkkokoulutus toteutetaan torstaina 5.11. klo 12:30-15:00. Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää paremmin allergioita ja niiden esiintyvyyttä, pakkausmerkintävaatimuksia sekä allergeenien hallintaa. Turvalliset…
Äidin patukka saatettiin kotikeittiöstä kaikkien saataville
Read morePerheenäidin ratkaisu välipalannälkään sai tuulta purjeisiin Suomalainen menestysresepti -kilpailusta. Äidin patukka syntyi oman perheen tarpeisiin, mutta ammattilaisten kannustuksesta välipalaa lähdettiin…
Ravintolapöydästä kaupan hyllyyn
Read moreRuoka-annoksen tuotteistamisessa on useita vaiheita Huono Äiti -valmisruoka sai alkunsa ravintolakeittiöstä. Ravintola Emon keittiömestari Ilkka Lääverin ideoima annos lähti kehittymään…