Millainen maku jäi ravintolasta?
Lue lisääFoodwestin kehityspäällikkö Sissi Kaskela tietää, miten rakentuu laadukas ruokailukokemus ravintolassa: sinne on helppo mennä, tila miellyttää silmää ja herkulliset ruuat…
Avoin työpaikka: Tutkimushaastattelija
Lue lisääFoodwest Oy on elintarvikepohjaisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme toimineet elintarviketutkimuksen, – kehityksen ja – turvallisuuden ytimessä 20 vuotta auttaen…
Uusi toimitila leipoo Foodwestista vahvemman ruokatoimijan
Lue lisääSuomalaisen elintarviketeollisuuden hyvä vire saa Foodwestin investoimaan uusiin toimitiloihin. Seinäjoelle ruokaprovinssin ytimeen ensi vuonna valmistuva toimitila ja koetehdas vahvistavat asiantuntijayrityksen…
Syyskuu avaa maulle mahdollisuudet
Lue lisääOnko sinulla elintarvike, josta voisi kasvaa ensi vuonna Suomen kuuluisin? Tai idea, jota kehittämällä syntyisi jotain uudenlaista makumaailmaan? Tämä kilpailu…
CASE: Agrifutura Oy/NAMS – tomaattismoothien tuotekehitys
Lue lisääAgrifutura Oy:n tavoitteena on kasvattaa maultaan ja laadultaan parhaita mahdollisia tomaatteja, joista kaikki voivat nauttia myös talvikuukausina. Tomaatteja myydään NAMS-brändin…