RAVINTEITA BISNEKSEEN

UUTISHUONE

  • Hallitsetko Euroopan unionin elintarvikelainsäädännön?

    Foodwestin tuotetietopäällikkö Mari Riuttala osallistui elokuun lopussa Food Regulatory Affairs -koulutukseen Kööpenhaminassa. Kolmessa päivässä tuli kotimaahan vietäväksi tiivis paketti eurooppalaista…

    Read more
  • Kuluttajat hioivat Boltsin hitiksi

    Suomalainen menestysresepti -kilpailun voitto tuli kuluttajia kuunnellen. Boltsimies Anssi Räntilä Leivon Leipomosta kertoo, että Foodwestin kuluttajatesteillä oli suuri merkitys lopputulokseen…

    Read more
  • REKRY: Haluatko mukaan elintarvikealan kärkijoukkueeseen?

    Foodwestin uusi tehdas valmistuu pian Seinäjoelle. Haluaisitko sinä tulla töihin elintarvikealan kärkijoukkueeseen, jossa tehdään jatkuvasti pieniä ihmeitä? Uuden tehtaan valmistuttua…

    Read more
  • Kuinka tehdään ruokahitti?

    Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma tietää, millaisin eväin suomalaisia menestysreseptejä tehdään. Televisiosarjan tuomaristossa vaikuttanut asiantuntija paljastaa kuuden kohdan ohjelman, miten syntyy…

    Read more
  • Tattari maistuu välipalaherkuissa

    Gluteenittomasta tattarista syntyy vaikka mitä. Suomalainen menestysresepti -kisassa selviää, miten käy hunajanmakuisille tattarimuroille ja suolaisille tattarisnackseille. Knehtilän Luomutuotteen väellä on…

    Read more