RAVINTEITA BISNEKSEEN

UUTISHUONE

  • Tuotannon haasteet inspiroivat kehittymään

    Foodwestin tehtaalla prosessityöntekijänä työskentelevällä Katariina Kalliokoskella on palo kehittyä ja kehittää. Hän tuli Foodwestiin restonomiopintojensa erikoistumisharjoitteluun lokakuussa 2018 ja jäi…

    Read more
  • Missio Särkifood ui paikan televisiosarjassa

    ”Jotkut pitävät missiota mahdottomana. Me pidämme sitä välttämättömyytenä. Maailman proteiinitarve kasvaa jatkuvasti väestönkasvun myötä. Lihan kulutuksen vastaavaa kasvua planeettamme ei…

    Read more
  • Ruokahittien aineksia

    S-ryhmä ja Foodwest etsivät keväällä Suomalainen menestysresepti -kilpailussa elintarvikkeita, joilla on mahdollisuus nousta Suomen kuuluisimmaksi uudeksi ruokatuotteeksi. Kevään karsinta- ja…

    Read more
  • Avoin työpaikka: Data-analyytikko

    Toimintamme laajentuessa haemme tutkimustiimimme vahvistukseksi Tampereelle DATA-ANALYYTIKKOA vastaamaan kuluttajatutkimustemme aineistojen tilastollisesta käsittelystä ja raporttien valmistelusta. Olet numeronikkari, joka viihtyy aineistojen…

    Read more
  • Pullonkaulat kuriin työtä tutkimalla

    Elintarvikealan yritykset ovat nyt kiinnostuneita työntutkimuksesta. Ammattilaisen avulla voi tuottavuutta parantaa merkittävästi. Keväällä työt aloittanut Juha Koskenoja toi Foodwestin repertuaariin…

    Read more