Kuluttaja­paneeli

Millaisia elintarvikkeita kaupan hyllyllä on? Millaista ruokaa sinä haluaisit syödä?

ETSIMME TUOTETESTAAJIA

 

  • Saat uutuustuotteita itsellesi testattavaksi
  • Vaikutat tulevaisuuden tuotteisiin
  • Osallistut arvontoihin tai saat itsellesi palkkion

Voit itse päättää mihin tutkimuksiin haluat osallistua! Tietojasi ei koskaan luovuteta eteenpäin ja voit halutessasi perua jäsenyytesi paneelissamme.

 

”Vastaan paljon paneelikyselyihin – Foodwestin kyselyt ovat parhaita!”

”Hyvä tutkimus ja hyvä aihe. Motivoivampaa vastata tähän, kuin johonkin asiakastyytyväisyystutkimuksiin”

”Hyvin toimiva kyselykaavake, helppo vastata.”

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

Kuka tutkimukset toteuttaa?

Foodwest Oy on suomalainen elintarvikealan kehittäjä, jonka asiakkaita ovat erilaiset elintarvikeyritykset. Pääosin tutkimusten toimeksiantajina ovat tunnetut kotimaiset teollisuusyritykset.

Onko vastaaminen luottamuksellista?

Foodwest käsittelee kuluttajapaneelin tietoja ehdottoman luottamuksellisesti. Yhteystietoja ei koskaan luovuteta ulkopuoliselle taholle, eikä niitä käytetä mihinkään suoramarkkinointiin tai myyntiin. Tulet saamaan meiltä ainoastaan kutsuja osallistua tutkimuksiin. Myöskään yksittäisen vastaajan tiedot eivät koskaan käy ilmi tuloksista, eikä niitä toimiteta tutkimuksen tilaajalle.

Mitä aiheita tutkimukset koskevat?

Pääsääntöisesti tutkimuksemme liittyvät aina jollakin tavalla elintarvikkeisiin. Kyseessä voi olla uuden tuotteen kehittämiseen tai pakkaukseen liittyvä tutkimus, toisinaan arvioidaan aivan uusia tuoteideoita. Tutkimukset voivat liittyä tuotteisiin tai niiden käyttöön tai eri tuotemerkkeihin.

Kuinka usein kutsuja tulee?

Silloin tällöin. Välillä tutkimuksia tehdään enemmän ja välillä vähemmän.

Millaisia arvonnat ovat?

Tuotetestaukseen osallistuvat saavat aina testituotteen ilmaiseksi. Lisäksi tutkimuskohtaisesti järjestetään arvontoja, joissa arvotaan yleensä lahjakortteja kauppoihin tai GoGift.com -sivustolle.

  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KYSY LISÄÄ

Askarruttaako mieltäsi jokin kuluttajapaneelliin liittyvä asia? Tai haluatko saada lisätietoa paneelistamme? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.