MENESTYSTARINAT

Teemme kanssasi timanttia

VOISIKO TÄSSÄ OLLA MYÖS SINUN YRITYKSESI MENESTYSTARINA?

S-ryhmän kiihdytyskaista

Suomalainen Menestysresepti on S-ryhmän ruokakauppojen tapahtumasarja, jossa valokeilaan nousevat pienten ja keskisuurten valmistajien ruokaideat. Tavoitteena on nostaa kauppojen hyllyyn uusia ja kekseliäitä, Suomen kuuluisimpia elintarvikkeita. Foodwest on mukana asiantuntijana ja kumppanina.

Lue >

Hyvin-jogurtit

Foodwest on auttanut Juustoporttia kehitystyössä tuottamalla tutkittua tietoa tuotekehityksen avuksi. Viimeisin Juustoportin kehittämä tuoteperhe on Hyvin-sarja, jolle voi ennustaa menestystä kuluttajatutkimuksen perusteella.

Lue >

The Finnish Long Drink

The Long Drink Companyn perustajaosakkaat Ere Partanen ja Sakari Manninen keksivät pari vuotta sitten, että USA:ssa on lonkeronmentävä aukko. Siitä alkoi tarina, joka leviää parhaillaan New Yorkin Manhattanilta muualle Amerikkaan.

Lue >

Sirkkagranola

EntoCube ja Foodwest ryhtyivät yhteistyöhön heti, kun Suomi syyskuussa muutti tulkintaansa EU:n uuselintarvikeasetuksesta. Uusi tulkinta sallii Suomessa hyönteisten kasvattamisen ja myymisen elintarvikkeena – ensimmäisenä Pohjoismaissa ja kuudentena koko Euroopassa.

Lue >

RYHDYTÄÄNKÖ TÖIHIN?

Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.

Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän yhteystietonsa löydät alla olevasta linkistä.

myynti@foodwest.fi

puh. 040 1750 259

  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.