Timanttitehdas

Luomme uutta elintarvikepohjaista liiketoimintaa

TUTUSTU PALVELUIHIMME KAHDESSA MINUUTISSA

OLKOON HAASTEESI
PIENI TAI SUURI

Me katsomme sitä liiketoiminnan näkökulmasta. Kehitämme kanssasi tuotteita nopeasti ja laadulla. Tunnemme kuluttajan maailman ja meillä on osaaminen hallussa ideasta kaupan hyllylle asti. Projekti tai lisäresurssi, toimimme tarpeidesi mukaan.

 

 

IDEAMYLLY

Uusi idea on meille innostava sytyke, joka pistää kehityksen rattaat pyörimään. Me Foodwestissa konseptoimme kehitysideoita kuluttajalähtöisesti. Hallitsemme trendit, taidamme ideaworkshopit ja tiedämme, miten kehitteillä olevalle tuotteelle järjestyy rahoitus. Kumppaninasi myllytämme ideastasi menestyvän tuotteen elintarvikealalle. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme.

trendit, ideaworkshop, rahoitusosaaminen, kuluttajalähtöinen konseptikehitys Foodwest 24/7, kaupallistaminen

Lue lisää blogista >>

Ota yhteyttä timanttisiin asiantuntijoihin >>

KULUTTAJAYMMÄRRYS

Olemme syvällä kuluttajan maailmassa. Saat tutkimuksistamme tietoa oikeista kohderyhmistä ja kuluttajien mieltymyksistä. Räätälöimme tutkimuksen tarpeidesi mukaan, jolloin tuotekehitys rakentuu varmalle pohjalle ja minimoit investointiriskit. Oli sitten kysymys konseptitutkimuksesta, tuotetestistä, paukkaustutkimuksesta tai muusta, voit huoletta jättää asian meidän hoitoomme.

konseptitutkimukset, tuotetestit, pakkaustutkimukset, Shopper-tutkimukset, Omenakori online-yhteisöt, kvalitatiiviset tutkimukset, Food service -sektorin tutkimukset, muut räätälöidyt markkinatutkimukset

Lue lisää blogista >>
Lue lisää kuluttajaymmärryksestä >>

Ota yhteyttä timanttisiin asiantuntijoihin >>

TUOTEKEHITYS

Hallitsemme elintarvikealan tuotekehityksen koko kaaren. Asiantuntijamme tuntevat raaka-aineet, valmistusprosessit ja ruokatrendit. Meidän avulla voit luoda markkinoille tuotteita, jotka ovat kuluttajan mieleen.

reseptikehitys, raaka-ainetestaus, säilyvyystestaus, aistinvarainen arviointi

Lue lisää blogista >>
Lue lisää tuotekehityksestä >>

Ota yhteyttä timanttisiin asiantuntijoihin >>

TUOTETIETOPALVELU

Kaupallistamisvaiheessa tuotetietojen täytyy olla kunnossa, ilman asianmukaisia pakkausmerkintöjä tuotteella ei ole asiaa kauppojen hyllyille. Teemme tuotteellesi elintarviketietoasetuksen vaatimusten mukaiset pakkausmerkinnät ja ravintoarvolaskelmat sekä tallennamme tuotetiedot Synkka-tallennuspalveluun. Voit olla levollisella mielellä, sillä seuraamme tiiviisti alan muuttuvaa lainsäädäntöä. Tiedämme vuosikymmenten kokemuksella, miten pitää toimia.

pakkausmerkinnät, ravintoarvolaskelmat, Synkka-tuotetietopalvelu

Lue lisää blogista >>
Lue lisää tuotetietopalvelusta >>

Ota yhteyttä timanttisiin asiantuntijoihin >>

LAATU- JA ELINTARVIKETURVALLISUUS

Autamme yritystäsi täyttämään tuotteille ja toiminnalle asetetut vaatimukset. Laatu ja lainsäädäntö kulkevat tuotteen matkassa sen kaikissa vaiheissa. Meillä on säädöksistä viimeisin tieto. Osaamme neuvoa omavalvonnassa, tunnemme hyvin HACCP-järjestelmän, teurasruhojen luokitustarkastuksen ja työntutkimuksen. Laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien avulla voimme yhdessä kehittää tuotteita, jotka menestyvät markkinoilla ja ovat turvallisia kuluttajille.

omavalvonta, HACCP, laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmät, lainsäädäntö, teurasruhojen luokitustarkastus

Lue lisää blogista >>
Lue lisää laatu- ja  elintarviketurvallisuudesta >>
Lue lisää teurasruhojen luokitustarkastuksesta >>
Lue lisää työntutkimuksesta >>

Ota yhteyttä timanttisiin asiantuntijoihin >>

VALMISTUS

Tuotannossa valmistamme ja pakkaamme tuotteesi kaupan hyllylle. Me kehitämme yrityksellesi menestysreseptin, testaamme raaka-aineesi ja varmistamme tuotteen säilyvyyden. Olemme luotettava kumppani sopimusvalmistajana ja -pakkaajana.

reseptikehitys, valmistus, sopimusvalmistus

Lue lisää blogista >>
Lue lisää valmistuksesta >>

Ota yhteyttä timanttisiin asiantuntijoihin >>

RAVITSEMUSTIIMI

Mietitkö ravitsemukseen liittyviä asioita? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, olemme yrityksesi tukena ravitsemuskysymyksissä. Palveluihimme kuuluvat myös muun muassa ravitsemuskoulutukset, ravitsemuskannanotot, ravitsemuksellisen sisällön luominen eri tarpeisiin.

ravitsemusasiantuntija, ravitsemuskoulutukset, ravitsemus- ja terveysväitteet, ravitsemuskannanotot

Lue lisää blogista >>
Lue lisää ravitsemustiimistä >>

Ota yhteyttä timanttisiin asiantuntijoihin >>

FOOD SERVICE

Haluamme olla Food Service -alan toimijoille innovatiivinen kumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa tarjoamalla monipuolisia palveluja ja auttamalla heitä toiminnan kehittämisessä. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme, rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden.

ideamylly, tuotekehitys, tuotetieto- ja reseptinhallintapalvelu, ravitsemisasiantuntijapalvelu, työn suunnittelu, kuluttajaymmärrys, sopimusvalmistus

Lue lisää blogista >>
Lue lisää Food Service -tiimistä >>

Ota yhteyttä timanttisiin asiantuntijoihin >>

RYHDYTÄÄNKÖ TÖIHIN?

Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.

Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän yhteystietonsa löydät alla olevasta linkistä.

myynti@foodwest.fi

puh. 040 1750 259

Asiantuntijapalvelut yrityksille:
Varaa itsellesi sopiva soittoaika klikkaamalla alla olevasta napista “Varaa aika”. Otamme sinuun yhteyttä valitsemanasi ajankohtana.

Varaa aika
  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.