Laatu ja elintarviketurvallisuus

Laatua joka vaiheeseen

 

Foodwest Oy:n laadunhallinnan ja elintarviketurvallisuuden asiantuntijat tuovat yritykseesi tietoa ja kokemusta lakisääteisten ja standardien asettamista vaatimuksista. Autamme yritystäsi kehittämään olemassa olevia järjestelmiä tai rakentamaan niitä alusta asti. Asiantuntijoiltamme löytyy käytännön osaaminen ja kokemus niin tuoteturvallisuudesta, elintarvikemikrobiologiasta kuin hygienian hallinnastakin.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien (esim. ISO 22000, FSSC 22000) rakentaminen ja kehittäminen
  • Elintarvikelainsäädännön ja standardien vaatimusten tulkinta ja neuvonta
  • HACCP-palaverien, johdon katselmusten, sisäisten ja ulkoisten auditointien, katselmusten ja koulutusten toteuttaminen
  • Toimintaohjeiden ja asiakirjojen laatiminen sekä erilaisten analyysien ja yhteenvetojen tekeminen