Valmistus

Sopiva tehdas moneen tarpeeseen

 

Seinäjoella sijaitsevassa tuotantolaitoksessa elintarvikevalmistajat pääsevät testaamaan tuotteiden valmistusta ja pakkaamista aidossa teollisuusympäristössä. Tuotantolaitos on sopivan kokoinen moneen tarpeeseen, riittävän pieni ketteriin kokeiluihin, mutta tarpeeksi suuri teolliseen tuotantoon.

Tehtaalla sopimusvalmistetaan ja -pakataan pääosin erilaisia nestemäisiä tuotteita; juomia, mehuja, smoothieita, kastikkeita ja ravintolisiä. Lisäksi koetehtaalla on leipomo- ja valmisruokateknologiaan liittyvää laitteistoa.  Linjastot muuntautuvat kätevästi eri tuotteiden tarpeisiin. Foodwest Oy vastaa tuotteen laadusta ja elintarviketurvallisuudesta valmistuksen ja pakkaamisen kaikissa vaiheissa, eli huolehtii mm. omavalvonnasta, HACCP-suunnitelmista, aistinvaraisesta arvioinnista ja näytteenotosta. Tehtaalla voidaan valmistaa myös luomuhyväksyttyjä tuotteita.

Linjastot ja laitteet:

Nesteannostelulinja
Pakattava nestemäinen tuote voi tulla meille valmiina tai se voidaan sekoittaa raaka-aineista tehtaalla. Annostelija pakkaa 1–4 pulloa kerrallaan.

Säiliöt
Sekoittimella ja nestekiertovaipalla varustettu 850-litrainen säiliö. Lisäksi on mahdollisuus hyödyntää pienempiä välisäiliöitä.

Silverson-sekoitin
Mikseri, joka sekoittaa vaativimmatkin rakenteet smoothieista öljyemulsioihin.

Putkipastööri ja pintakaapijat
Jatkuvatoimiseen pastörointiin ja jäähdyttämiseen. Laitteilla onnistuvat myös viskositeetiltaan erilaisten tuotteiden lämpökäsittelyt.

Tarroittaja
Mahdollisuus lisätä parasta ennen -päiväykset ja muut erämerkinnät mustesuihkulla tarraan. Eri kokoiset ja malliset tarrat onnistuvat.

Sleeveröintitunneli
Kutistamme sleeverit eri kokoisten ja -mallisten pakkausten päälle. Sleeverit toimittaa yhteistyökumppanimme Auraprint Oy.

Flow-pack-pakkauskone
Nestemäisten ja kiinteiden tuotteiden pakkaaminen kirkkaaseen, metalloituun tai painettuun kalvoon. Valmiin pussin leveys on 110 millimetriä, pussin korkeus säädettävissä.

Polar cup -pikarisaumaaja
Kuumasaumaa kannet jogurtti- ja viilipikareihin sekä leviterasioihin.

Panostoimiset lämpökäsittely-yksiköt:

Limitech
Panostoiminen 20 litran pastörointiyksikkö viskoottisille tuotteille, kuten tuorejuustoille ja täytteille. Tuote voidaan kuumentaa suoralla tai epäsuoralla höyryllä. Laitteessa on kaapiva ja leikkaava sekoitin. Tuote on mahdollista prosessoida yli- ja alipaineessa.

Kippikattilat
Metoksen 50 ja 100 litran suurkeittiökattilat.

Lämpöhaude
Pienten koe-erien panospastörointiin (3 x 4 l).

Homogenisaattori
Nestemäisten tuotteiden kaksivaiheiseen homogenointiin. Käytetään yleisesti erilaisten meijerituotteiden homogenoinnissa.

 

Muuta laitteistoa:

Vakuumisaumauslaite

Yleiskoneet (2, 10 ja 20 kg)

Metos-kiertoilmauuni

Sveba Dahlen leipomouuni

Jäähdytyskaappi

Lämpökaappi

Laboratoriosekoittimet, mm. Silversson

Analysointilaitteet: pH, viskositeetti, brix

 

 

VALMISTUS

RYHDYTÄÄNKÖ TÖIHIN?

Olemme valmiina uusille ideoille ja haasteille.

Lähetä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Heidän yhteystietonsa löydät alla olevasta linkistä.

myynti@foodwest.fi

puh. 040 1750 259

Asiantuntijapalvelut yrityksille:
Varaa itsellesi sopiva soittoaika klikkaamalla alla olevasta napista “Varaa aika”. Otamme sinuun yhteyttä valitsemanasi ajankohtana.

Varaa aika
  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Painaessasi "Tilaa" suostut tietojesi tallennukseen Foodwest Oy:n asiakasrekisteriin. Tämän lomakkeen kautta saatuja tietoja käytetään Foodwest Oy:n palveluiden tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.